In Vietnam: Met 100cc van Saigon naar Hanoi

Met 100cc van Saigon naar Hanoi – twee Nederlandse vrienden besluiten het te gaan doen. In Saigon kopen ze ieder een ‘motor’ en beginnen zonder enige ervaring aan een avontuurlijke reis die hen langs de kust en door de Centrale Hooglanden voert.

Onderweg raken ze elkaar kwijt in het onmogelijke verkeer in Ho Chi Minhstad, slapen in spotgoedkope hotelletjes, hebben om de haverklap motorpech, vergapen zich aan het adembenemende landschap en komen terecht in de kleinste dorpjes. Alles verloopt volgens plan, totdat er zich twee Italianen en een knappe Russin bij het tweetal voegen die veel meer haast blijken te hebben. Terwijl de ene vriend met nauwelijks dertig kilometer per uur bergopwaarts weet te rijden, houdt de andere vriend vast aan de gezellige Italianen, die vijfhonderd kilometer per dag willen afleggen.

Is hun vriendschap – én de reis – bestand tegen de steeds groter wordende irritaties?

Zo kom je aan jouw exemplaar

De boekhandelversie - kwalitatief het beste - kost €18. Deze kun je via jouw lokale boekhandel bestellen (ISBN 9789402129878of via Bol.com. Voor het gemak kun je hier klikken, maar mocht je mij een kop koffie gunnen en 'm direct bij de uitgever willen kopen kun je terecht in de shop van Brave New Books

De kwalitatief vergelijkbare versie uit de Witte Serie kost slechts €12,95, exclusief te bestellen via Boekenbestellen.nl

Niet iedereen is een fan van Amazon, maar op hun Duitse versie kun je een exemplaar kopen voor €6,86 en gewoon met iDeal afrekenen. Jawohl!

Liever een e-boek? Dan heb je de keuze uit Kobo en Kindle van Amazon (€2,99).