In Nederland: Op reis in een klein koninkrijk

In dit verrassende en humoristische boek vol uiteenlopende onderwerpen neemt reisschrijver Jeroen Vogel de lezer per trein, bus, boot, stoomtram én te voet mee op reis door de twaalf provinciën van ons kleine koninkrijk. Onderweg gaat hij langs bij Henny Huisman voor een terugblik op diens imposante televisiecarrière, praat hij met de populaire YouTuber Govert Sweep en bezoekt hij het drukbevolkte binnengebied van de Oostvaardersplassen, de Helderse marinehaven, de winderige Noordkaap en de koele gangen onder Valkenburg.

Deze knappe ode aan Nederland is verplicht leesvoer voor elke treinforens, scholier, leunstoelreiziger en iedereen die graag een paar (al dan niet nutteloze) feitjes deelt in het café.

Zo kom je aan jouw exemplaar

De boekhandelversie - kwalitatief het beste - kost €18. Deze kun je via jouw lokale boekhandel bestellen (ISBN 9789402198942of via Bol.com. Voor het gemak kun je hier klikken, maar mocht je mij een kop koffie gunnen en 'm direct bij de uitgever willen kopen kun je terecht in de shop van Brave New Books. 

In Nederland is nog niet opgenomen in de Witte Serie.

Niet iedereen is een fan van Amazon, maar op hun Duitse versie kun je een exemplaar kopen voor €5,88 en gewoon met iDeal afrekenen. Jawohl!

Liever een e-boek? Dan heb je de keuze uit Kobo en Kindle van Amazon (€2,99).