In Nederland 2: De weg naar Klein-Kuttingen

SYNOPSIS

De tweede coronagolf spoelt over Nederland. Het volk wordt geadviseerd om niet naar het buitenland op vakantie te gaan. De horeca is dicht. Premier Mark Rutte komt erachter dat de mens van nature de randen van haar vrijheden opzoekt en moet almaar strengere maatregelen nemen om het virus geen vrij spel te geven.

Onder deze omstandigheden besluit reisschrijver Jeroen Vogel het Pieterpad te gaan lopen. En waarom dan niet meteen van het noordelijkste naar het zuidelijkste puntje van het Nederlandse vasteland: van de Noordkaap op de Groninger zeedijk naar Klein-Kuttingen in Zuid-Limburg? In een tijdsbestek van vier maanden loopt hij zijn tocht verdeeld over 24 wandeldagen. Onderweg leest hij het nieuws over het coronavirus, maar op het Pieterpad is er weinig van te merken. 

Met sarcasme en een vleugje cynisme beschrijft Jeroen Vogel deze tweespalt in een geschiedenisboek voor de toekomst.

Bestelopties

Het echte werk

Een gedrukte versie is alleen verkrijgbaar via Boekenbestellen.nl voor €10. Uitgave via boekwinkels zou de kosten opdrijven tot ongeveer €19 - dus gelijk aan mijn grotere titels - en dat is de reden waarom deze titel alleen verkrijgbaar is als onderdeel van mijn Witte Serie, de kwaliteitsboeken voor een lagere prijs.

Klik hier voor een gedrukt exemplaar via Boekenstellen.nl

Het handige digitale werk

Dit boekje is als e-boek te bestellen via Bol.com en in de Kobo-app. Deze kost slechts €2,99.

Klik hier voor het e-boek op Bol.com